Jedz i chudnij!

Nie odchudzaj się na siłę

Trzeba
jeść, aby redukować
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej podawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są także tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
zjadamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w planie
żywienia. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać około 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dają sytość oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w diecie, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
dużo cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie należy konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
dziennie musi zjeść
każda kobieta, aby
skutecznie
strawić oraz poprawić własny metabolizm.
Pyszne jadło
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
przygotować racjonalne odchudzanie.

 tabletki na odchudzanie bez recepty apteka

tabletki na odchudzanie cena